Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino

Navodila za bolj prisotno izkušnjo


Glede na to, da gre za globoko zvočno večdimenzionalno celično, duševno in duhovno zdravljenje v celovitost vas vabim, da se na poslušanje posebej pripravite.

Poslušajte zvočne zapise s slušalkami, odvrnite možnosti zunanjih motilcev, umaknite telefon in če je mogoče, izklopite spletno omrežje. Oblecite oblačila iz naravnih materialov, ki jih po poslušanju operite, saj se bo verjetno med samim zvočnim zdravljenjem izločalo kar nekaj vzorcev, čustev in miselnih projekcij. Pred poslušanjem vsakega od šestih zdravljenj vam svetujem, da prosite Duha (Višji Jaz, Zavest), naj vas pri tem vodi.


Med zdravljenji si dajte čas.


Tega vam ne moremo vnaprej odmeriti, a poslušajte svoje notranje zaznave in to, koliko zvočnega prenosa vam bo dovolj. Nič nenavadnega ni, da si vmes vzamete daljši premor za integracijo. Povsem običajno pa je tudi to, da boste zvoke razumeli v različnih obdobjih povsem drugače.

Po poslušanju pijte dovolj vode in bodite posebej nežni do sebe.


Naj bo poslušanje posebno svet ritual. Pripravite prostor, morda uporabite kakšno svečko, morda ogenj kamina ali kadilo. Duhu, ki ga boste vabili v svoje polje, posvetite kakšno rožico v zahvalo.


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke