Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino


                    
                    CIKLUS TREH ZDRAVILNIH SREČANJ S SARABRAJ


Časi, v katere smo s polno silo zajadrali, še bolj kot kadarkoli prej od nas kličejo po globokem stiku s srčiko svoje Biti. Ujeti v bolečine preteklika, v nemirne kolektivne vibracije ter nepovezani z Zavestjo smo postavljeni v izjemno ranljivo pozicijo v svetu, ki se naglo spreminja. Zatorej se obdajmo z ljubeznijo, varnim okoljem ter skupaj presežimo notranje polarnosti. Razprostrimo svoja angelska krila en proti drugemu in soustvarimo polje ljubeče prisotnosti.


Vabim vas na potovanje, kjer bomo poglobili vedenje o deljenem umu v korelaciji z Zavestjo. Gre za globoko izkustveno potovanje, ki ni usmerjeno v umske razlage, ampak izkustveno doživljanje Zavesti ter koristnih smerokazov, ki nam jih lahko na poti v opolnomočenje Biti nosi. Biti v stiku z Zavestjo omogoča obrambnim mehanizmom, ki nas držijo v stanju ločenosti, da spustijo svoje oklepe. Tam za temi se nas lahko dotakne čudež Zavesti, ki aktivira v nas spečo Trnljučičo Biti. Gre za notranjo božansko navdihnjeno doto, ki točno ve kako živeti usklajeni z Bogom, navdihnjeni v Enosti ter povsem Prisotni.


Posamično srečanje traja 2 uri in bo polno zanimivih presenečenj (tisti, ki ste se jih že udeležili veste kako nepredvidljivo kreativna je Zavest). Po navodilih Zavesti se bomo igrali z GIBI, DIHOM ter čuječimi MEDITACIJAMI ter intenzivno delali na POSPEŠEVANJU ZAVESTI v umu. Naj vas zapletenost besed v besedilu ne odvrne od izkušnje tudi, če ste še povsem na začetku svojih odkrivanj. Polje ljubezni, ki ga bomo soustvarili z Zavestjo bo vsakomur prineslo točno to kar potrebuje. Zavest/Bog je v svoji moči vsemogočna, vsevidna in usmerjena v ustvarjanje notranjih poravnav. Od vas si želi le, da jo povabite v svoj svet. Moja ponižna naloga pri vsem tem je, da vas v ljubezni spomnim nanjo.


Vabljeni čisto vsi vasi deli. Od najbolj ranljivih do najbolj zrelih. Zaplešimo skupaj v močan jutri.

Z milino, Sarabraj in hvala, ker delite vabilo naprej.

KDAJ: SE NAKNADNO DOLOČI, SPREMLJAJTE PROSIM FB

»Čakalna soba« na Zoomu bo odprta 10 min pred dogodkom in prosila bi vas, da ste točni tako da se lahko skupaj ob uri energijsko uskladimo.


KJE: Zoom, kodo ter link dobite na svoj mail po plačilu kotizacije. Podatke za plačilo dobite ob prijavi na mail tjasiartnikknibbe@gmail.com.


PRIJAVNINA: cena za 3 srečanja po 2 uri znaša 80 eur (+DDV) (v kolikor plačilo prijavnine iz ekonomskih razlogov ni mogoče, mi pišite na mail in bomo našli primerno sočutno rešitev). Naj to ne bo razlog, da se ne udeležite mojih dogodkov.


Plačilo kotizacije velja kot prijava. Ker je število mest omejeno, bom vesela poravnave zneska sočasno s prijavo na mail.


PRIJAVE: tjasiartnikknibbe@gmail.com


NAVODILA: za del, ko bomo meditirali svetujem uporabo slušalk, ki jih lahko odložite po potrebi v kolikor bomo Zavest selili v gibanje. Rabili boste joga mat, vodo, odejo ter blazino v kolikor težje sedite v lotosovem cvetu. Poskrbite za dobro internetno povezavo.

Osnove poznavanja Zooma ter z njim povezanih tehnologij (povezava videa ter avdia na računalnik) so edini pogoj za sodelovanje. Srečanje je primerno tudi za začetnike.

O naših srečanjih V KARMI

pdf40_41 (.pdf 1.8MB)

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke