Vizija


Pred vami je medij, ki nosi v sebi zrcalo pristnih sporočil Sočutja, Ranljivosti ter Avtentične Duhovnosti. Uredniško srce bo izbiralo vsebine, ki bodo temeljile na poglobljenem pogledu na življenje in vas z živimi vlogi opogumljale na poti k OPOLNOMOČENJU SEBE. Z dogodki online vam bomo pomagali držati polje ljubezni in varno pluti v objem Boga-Zavesti.


Namen strani je tudi pogumno odpirati pogled na vsiljeno resničnost, ki smo je počasi, a vztrajno siti že mnogi. "Resničnost", v kateri prevladuje moč manipulacije kot legitimno orožje peščice za nadvlado mase, v kateri svoboda in ljubezen ne najdeta svojega legitimnega mesta, kjer se izgubljamo v kaotičnih ritmih, ki z naravno harmonijo nimajo nič skupnega in kjer prevladuje zakon plenilca nad žrtvijo.

Z ljubeznijo, povezanostjo in avtentičnim pogumom nam bo uspel prehod v Novo Dobo, ki nam je bila že od nekdaj usojena.

SARABRAJNa spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke