Vizija


Pred vami je stran, ki ne želi biti še ena nasilna »smile all the time« mantra, ampak medij, ki bo k sebi vlekel pristna sporočila Sočutja, Ranljivosti ter Avtentične Duhovnosti. Uredniško srce bo izbiralo vsebine, ki bodo temeljile na poglobljenem pogledu na svet, ki pa včasih sploh ni zapleten. Morda na strani svoje mesto najde zgodba preprostega kmeta, ki živi po zakonih samozadostnosti že od rojstva ali pa z žensko in drugega konca poloble, ki svoj mir najde v komunikaciji z višjimi resničnostmi. S tem vam želimo pomagati pri iskanju svobode, notranjega miru in vas z ŽIVIMI VLOGI Sarabraj opogumljati na poti k OPOLNOMOČENJU SEBE.


Namen strani je tudi odpirati pogled na vsiljeno resničnost, ki smo je počasi, a vztrajno siti že mnogi. "Resničnost", v kateri prevladuje moč manipulacije kot legitimno orožje peščice za nadvlado mase, v kateri ni prave svobode in ljubezen ne najde svojega mesta, kjer se izgubljamo v kaotičnih ritmih, ki z naravno harmonijo nimajo nič skupnega, kjer prevladuje zakon predatorja nad žrtvijo ali kjer energijski vampirji mirno spijo ponoči, žrtve pa umirajo na obroke…Slogan strani je »Choose to Live Fully«, s tem pa jasno začrtana vizija, da svojo kontrolno pisarno preselimo iz uma v srce, kjer domuje POLNOST ŽIVLJENJA. Izbira je VAŠA.

SARABRAJNa spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke