Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj CaminoUMETNOST ZDRAVILNEGA ZVOKA

»Navdih za to zdravilno zvočno kreacijo se rodi – ob ljubem očetu v odhajanju. O posebnosti doživljanja te Prisotnosti pišem že v knjigi Ranljiva, a brezmejnost svetosti v prostoru Duha, ki mi ga obudi prav stik z minljivostjo, močno odzvanja v Trenutku in še vedno navdihuje mojo zavezo globini Duha. Zvok se iz mene izvije spontano kot ljubeč odziv Duha, da omili očetov strah pred odhodom. Tako mu želi pokazati ljubeči in prostrani svet Večnosti, v katerega se njegova duša vrača. Po njegovem odhodu za kar nekaj let Zvok utihne. In me začne spontano nato veliko kasneje znova klicati. Vpletati ga začnem v svoja individualna zdravljenja in skupinska srečanja. Na enem takšnih srečanj se izkaže, da želi Zvok nagovoriti večjo skupino duš. V studiu je tako moja edina naloga ta, da povsem zaupam krasni ekipi, odprem usta in prvič v življenju zaigram na svoje vibracijsko telo zvoke z namenom, da jih posnamemo. V svojem vsakodnevnem življenju skoraj nikoli ne pojem in je tudi meni sami presunljivo doživeti to zdravilno zvočno popotovanje.«

"Milo je občutiti globoko zveneča dramila, ki jih ziblje Glas Matere, njeno neskončno varno naročje, v katerem zabolijo vse ranjenosti otroštev tega sveta. Pri današnjem poslušanju sem se zavedela, kaj vse bo še potrebno izjokati, da bo duša ozdravljena, ne le moja. Močan proces utelešanja Duše."ZAHVALA

Božanska zahvala lektorici Nadi Šumi, ki je sodelovala v viziji, da se je iz polja neskončnih potencialov ta unikatni zvočni projekt z nadsvetlobno hitrostjo uresničil. V svojem angelskem srcu je začutila posebnost frekvenc, ki jih z Duhom utelešava, in z energijo spodbude soustvarila priložnost za novo rojstvo. Kakšen blagoslov!

Topla zahvala skladatelju, saksofonistu in fotografu Ladu Jakši, ki me je s svojo milino in svetlobo ob čisto prvem mojem snemanju/prevajanju frekvenc v zvok v živo ljubeče podprl in mi pomagal pri tem, da sem z lahkoto odprla Glasu svoje srce. Na snemanju smo ustvarili posebno polje in za Trenutek sta se čas in prostor tudi v zaznavah širila v neskončno. Resničnost, ki jo lahko ustvarijo v ljubezni razsvetljena srca, in neopisljiva hvaležnost objema misli ob tem.

Iskrena hvala Mihu Stabeju, oblikovalcu zvoka, skladatelju ter instrumentalistu, ki je s svojim izjemnim subtilnim poljem uspel ujeti te povsem nove vibracije in jih tehnično prevesti v materialno realnost.

Srčna hvala izjemni grafični oblikovalki Niki Bradač, ki že več let v skupnih viharjenjih src s svojo ljubeznivo ustvarjalno dušo Nevidno prevaja v vidno.

Iz srca neopisljiva zahvala mojemu soprogu, ki me brezpogojno spodbuja na tej povsem nenavadni Poti Duha. Ljubezen njemu za vse sočutne pogovore in odprto polje v Srce.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke