Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino


Prvo zvočno zdravljenje

Potovanje v svet Duha se tokrat izrazi avtorici knjižne uspešnice Ranljiva s še neuresničenimi zvoki, ko poskuša duhovna kvaliteta bivanja pokazati svet izven umske strukture besed. V Duhu navdihnjeni zvoki nosijo zdravilno potenco ljubezni iz polja Prisotnosti. Gre za zrcaljenje zdravilne vibracijske kvalitete harmoničnega polja vseobsežnosti. Zvoki se včasih bolj drugič manj približujejo vibracijski frekvenci uma. Kot bi nas Duh počasi pripravljal na celotno Popotovanje, ki še sledi. Nanj se je potrebno v svetosti namreč počasi pripraviti. Zato 6 različnih sekvenc. Vsaka razpira, odpira in pripravlja na navdih Duha v petem zdravljenju, ki ga nato zadnje zgladi in zaokroži.Drugo zvočno zdravljenje

Začetno nežno materinsko zibanje v pomiritev nas razpre v čutnost in se postopoma razvije v globoko energijsko luščenje. Božanje obrambnih mehanizmov ponudi poslušalcu priložnost, da zaupa, se odpre in posledično z močjo zvoka osvobodi Dušo zastojev vse do mogočne Prisotnosti.

Na polovici potovanja se zvok prikaže v svojih umskih bojih in naposled izvije iz primeža krčev. Prikaz je na tej točki potreben, saj se v našem grlu pogosto zadržuje kar nekaj vzorcev, ki nam ne dovolijo, da bi se polno izrazili. Duh nam nato pokaže svet zvoka, ki izhaja iz osvoboditve tej sili. Ta nato steče čez našo bit in jo prepoji v neskončni moči razprtega vokala. Na trenutke se vokal še bori s pogumom, da sprejme svojo polno moč, a ga nato mehki zvoki kozmične mame mirijo, božajo in mu dovolijo v višje svetove »tija«. Tam se naposled dokončno odpre. Iz te točke »na hej, na hej« kaže na postavljen sveti ženski princip, ki funkcionira trdno usidran v tukaj in zdaj, utelešen, a se sočasno preliva v kozmično realnost. Ples zvokov med tuzemeljskim z Duhom napolnjenim umom, sočasno prelit v večne razsežnosti Onkraja. Utelešen intimen stik z Bogom, ki ga ustvarjalka brezpogojno deli s poslušalci.


Tretje zvočno zdravljenje

Tretje potovanje se začne z močnimi kozmični zvoki, ki ponazarjajo neskončen potencial Stvarstva. Ko se iz zvoka rojeva Novo, ko se v globokih tonih iz neskončnega Niča gosti življenje. To potuje čez različne zvočne odtenke in oblike. Se prerašča in gosti. Do zvoka, ki ponazori za Trenutek jok otroka kot simbol novega rojstva. Višina tonov nas na tej točki spominja na svetost, ko se iz dvojine v materi začne rojevati ednina, na čudež stvaritve vsake misli in občutka, ki smo je v tej dimenziji deležni.

Zvok se nato spušča v telesnost. Pleše v ritmih harmonije alkemije množine. Spev »Tat ta ta ta« nato opozarja na trenutek, ko se zvok spremeni v bitje srca. To se v trenutku razpre, bije v svojem ritmu, a v določenem Trenutku tudi rahlo zakrči. Vibracija se sooči s tuzemeljsko podobo sveta in za trenutek z osuplostjo nad dvojnostjo, v katero se rodi. A polno bijoče srce ima neskončne zaklade in se zato kmalu zave svoje moči in nadaljuje s potentnim bitjem, ki poslušalca spomni na to, kako neverjetno vibracijsko polje je naše Srce, in ga vabi v spominjanje nanj. Srce se nato razposajeno igra.

V polje vstopijo zdravilni zvoki »hu«, usmerjeni v večjo pretočnost ter odprtost polja.

Zvočna uspavanka, ki sledi, ponazarja kozmično nežno roko svetosti vrednot milosti, miline, moči, ljubezni, ki naj poboža še tako nevidne, ranjene, zaprte, prestrašene dele v našem umu ter dele, ki se počutijo, da ne pripadajo. Ta uspavanka se poje Veličini, ki jo rojevajo izkušnje vseh naših prednikov, vsa spoznanja in modrosti, ki jih nosimo v svojih praspominih, ki jih s pomočjo zvočne razprtosti Duha zdravi in osvobaja. Odprtost, večplastnost ter vibracijsko bogastvo zvokov nato zrcali poslušalcu odtis moči, ki jo lahko uresničujemo osvobojeni preteklosti kot polno pulzirajoče duhovno bitje v Trenutku. Juhu za to!


Četrto zvočno zdravljenje

Na tej točki smo pripravljeni na potovanje v skrivnostne svetove večdimenzionalnosti našega bivanja. Postavljeni v enost, v nenehnem preraščanju in spominjanju svoje resnične narave.


Peto zvočno zdravljenje

V Svetem pismu zgodba o stvarjenju pojasnjuje, da je Bog ustvaril človeka iz zemeljskega prahu, v njegove nosnice vdihnil življenjski dih in ga tako oživil. Od tod tudi enačenje Duha z dihom Boga. Duh je pogosto naslikan kot veter, ogenj ali svetloba in omogoča, da slišimo Božjo besedo. Uči nas moliti iz srca, učvrstiti vero, nas tolaži in vodi čez čeri življenja. Ob tem pa pušča svobodno izbiro.
Vdihni vase Dih svetosti Duha. Spomni se svoje Neskončnosti. Dovoli si solze ob spoznanju, kam vse sežeš, ljuba Duša. Vdihni vase Svetlobo, ki te v Trenutku ustvarja. Sprejmi pogum za moč, da sprejmeš svojo moč. Moč neskončne ljubezni, ki presega robove ega.


Šesto zvočno zdravljenje

»Umiri se. Pobožam te z žametnimi zvoki v celice, v srce, v dih in v vzdih. Nežno kot angelsko pero, subtilno kot veter, čvrsto kot globoko ljubeče srce. Ljubezen naj Je.« Sarabraj
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke