Ustanovitelji strani: SARABRAJ- Tjaši Artnik Knibbe, Remco Knibbe

Gostujoči blogerji: Urška Henigman, Sat Tony Samara

 

Internetne strani: Andrej Šolinc, SpletneStrani.si

Projekti vezani na Prosto potapljanje: Alenka Artnik

Grafično oblikovanje: Nika Bradač

Video Art: Blaž Zajc

Prevodi v nemški jezik: Monika Ferenc

Lektura v angleški jezik: Tiffanie Meehling, Claudia Carlisle Meek

Prevodi v angleški jezik: Dora Debeljak

Urednica knjige Ranljiva: Barbara Lipovšek

Foto Art: Polona Krevatin, Iztok Ameršek, Nataša Čampelj, Unsplash.com

 

Posebna zahvala gre: Sat Tony Samara, http://www.tonysamara.co.uk

 

V kolikor se spoznaš na oblikovanje, internetno oglaševanje, snemanje video vsebin za potrebe u tuba, prevajanje v angleščino, nemščino, italijanščino ali nizozemščino, si organizator dogodkov, želiš gostiti dogodke v svojem duhovnem centru ali ti PR ni tuj nas kontaktiraj, da se povežemo v Srcu. Sporočila svetlobe lahko še danes nekomu povsem spremenijo življenje. Bodi del Gibanja Prebujanja v Srce.

 

O SARABRAJ

 

Svoje intenzivno duhovno potovanje sem začela že pred dobrim desetletjem, a popoln uvid v svetlobo in brezpogojni stik z notranjim vodnikom sem vzpostavila šele ob energetskem transferju z umirajočimi mamo. Takrat je del mene, želel onkraj, kar mi je v goreči želji, da jo še zadnjič energetsko objamem, tudi uspelo. Doživljanje resničnosti onkraj zone udobja in laži ega mi je v trenutku popolne pristnosti svetlobe in moje pripravljenosti na ranljivost razprlo vrata v Novi svet. Prebudila sem se v bitje svetlobe in starodavno vedenje, ki se ga znova spomnim, je preseglo um in mi seglo neposredno v srce. Um mi danes ne služi zgolj kot avtopilot, ampak ustvarja tako v svetovih podzavestnega kot v polju še nerojenih potencialov. Zavedla sem se, da sem v trenutku popolne predaje s svojo izkušnjo lahko zavestni del zavesti izvora.

 

 

 

Višji jaz je po tej izjemni izkušnji prebujenja poskrbel, da sem svoje delovanje najprej usmerila v "popularizacijo" sporočil svetlobe skozi novinarsko delo. To sem strastno opravlja do trenutka, ko sem začutila, da moram s svojo globino seči še dlje. Danes svojo ustvarjalnost usmerjam v promocijo knjige " Ranljiva" o svojem duhovnem potovanju po Camiu in notranjih svetovih.  Izvajam tudi prakso za vračanje v popolno celovitost » Heart and Soul healing«;  sem urednica portala www.iskriv.si, avtorica posebnega treninga v polno živost »Awareness Mapping«. Strastno se predajam tudi učenju kundalini joge. Trenutno delujem v Sloveniji, na Nizozemskem, Poljskem, Finskem, Hrvaškem, Belgiji, Nemčiji in povsod kamor me pošlje duša.

NAMEN DUHOVNEGA IMENA SARABRAJ

" Bila sem blagoslovljena z duhovnim imenom Sarabraj, Božanska Princesa/Levinja, ki živi Celoto sebstva, pri tem navdihuje druge, da Živijo Božanski sveto Pretočnost. Sarab pomeni Celoto, celovitost, vse, vsak in vse prežemajoče. Raj pomeni  vzpostavitev pravilo božanskega toka. V imenu se skriva namera služenja drugemo, da odkrije razsežnosti svoje duše"

 

 

 

 


 

 

 

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke