Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino
 


NOVO:

7. October, AJNA TEMPEL: BODY AND SOUL HEALING WITH ED BRUINS&SARABRAJ, HOLLAND

http://www.ajnatempel.nl/


22.Oktober - Delavnica Ljubljana

www.iskriv.si/dogodki2/mindfulnes-jesen-ljubljana/www.iskriv.si/dogodki2/mindfulnes-jesen-ljubljana/

24.- 25.Oktober, KONGRES TAJNIC V ŠOLSTVU, POSEBNA GOSTJA S TEMO " OD RANLJIVOSTI DO ISKRIVOSTI"

26.Oktober Delavnica Nova Gorica

http://www.iskriv.si/dogodki2/mindfulnes-jesen-nova-gorica/

28. October, LJUBLJANSKI MARATON, PREDAVANJE O ZAVEDANJU  TELESA IN UMA V KORELACIJI S KVALITETO V ŠPORTU, S POLONO SCHMITZBERGER


Oktober November - Heart&Soul Healings

www.iskriv.si/individualni-pristop/heartsoul-healing/hsh-november


10. November Delavnica Trbovlje


http://www.iskriv.si/dogodki2/mindfulnes-jesen-trbovlje/


NA DOGODKIH NAM JE LEPO, PRIDITE!

VIZIJA ZDRAVJA: PREDSTAVITEV KNJIGE RANLJIVA S ČUJEČO MEDITACIJO

Na tem dogodku ste pri VIZIJI ZDRAVJA na svoj račun prišli tudi tisti, ki vas zanima povezava TELO-UM-DUH  in vsi, ki si želite več MOTIVACIJE PRI ODLOČITVI ZA BOLJ POLNO ŽIVLJENJE.

"VEČER, POLN ČUSTEV... KURJA POLT IN SOLZNE OČI. ČAST TE JE BILO SPOZNATI. HVALA ZA ČUDOVIT VEČER IN DELJENJE TVOJE ŽIVLJENJSKE POTI. VERJAMEM, DA SE SREČAVA ŠE KDAJ. LEPO TE JE BILO OBJETI IN DOBITI POSVETILO V KNJIGI RANLJIVA. Ja, tako lepo je bilo... RADA"                  
FOTO, KRASNA ORGANIZACIJA TER MODERIRANJE DOGODKA: POLONA SCHMITZBERGER
             
KAVARNA SLAMIČ, YIN&YANG RANLJIVOSTI

Večer namenjamo temi, ki je trenutno močno prisotna v našem prostoru. Spregovorili smo o ranljivosti in jo tokrat pogledali iz ženske in moške perspektive.

Kaj prinaša ranljivost v našo družbo in kako se z njo soočajo ženske ter moški? Kje so skupne točke in kako prepoznamo njeno pravo moč? Kam lahko pridemo, če se o tem pogovarjamo skupaj?


TJAŠI ARTNIK KNIBBE-SARABRAJ,

avtorica pred kratkim izdane prav posebne knjige s svoje poti po Caminu –  Ranljiva. Včasih vodja trženjskega komuniciranja pri večji medijski hiši danes na polno izraža svojo ustvarjalno energijo kot pisateljica, blogerka, je ustanoviteljica spletnega projekta iskriv.si, katerega vizija je vzpodbuditi iskro prisotnosti, poglabljanja zavedanja polnega življenja, svoje bogate življenjske izkušnje pa deli tudi kot učiteljica kundalini joge, posrednica globoko transformacijskih meditacij ter praktik metode Heart & Soul Healing.

Več o njej  in o Ranljivi lahko najdete na njeni spletni strani: http://www.iskriv.si/knjiga/o-avtorici/


in


MATEJ DELAKORDA,

vodja skupin (group leader) za povezovanje in spremljanje podjetnikov pri CEED Slovenija. Štipendist in alumni Šole za voditeljstvo »School for Leaders« (Poljska), predavatelj in vodja delavnic na temo voditeljstva in skupinske dinamike. Že od nekdaj ga pritegujejo duhovnost, ezoterika in družbene spremembe, ki izhajajo iz drugačnega zavedanja nas samih. Zadnja leta se posveča tudi vprašanju, kaj pomeni biti “sodoben” moški ter raziskuje kje leži njegova moč, ranljivost in sposobnost povezovanja skupnosti.

Več o Matejevi poti najdete tu: https://www.linkedin.com/in/matej-delakorda-9977343

 

Večer je moderirala krasna Andreja Cepuš.


http://www.envir.si/koledar-dogodkov/infuzija-navdiha-jin-in-jang-ranljivosti/


http://www.envir.si/sl/jin-in-jang-ranljivosti-nova-kvaliteta-soustvarjanja-v-druzbi/
  

 FOTO: URŠKA BRATKOVIČ


SREČANJE STRASTNEGA PLEMENA Z URŠO ŽORŽ


CANKARJEV DOM, KNJIŽNI SEJEM 


Mladinska knjiga, Koper


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke