Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino

Spomladanske energijske marinade

 

UTELESIMO STANJE MIRU

Ciklus 8-ih online srečanj + DARILO:
BREZPLAČNO 9. SREČANJE

Srčno znova vabljeni, da se mi pridružite na naših sredinih energijskih čarobnih "marinadah":-).

Čaka nas veliko čuječega pretočnega giba, primeri močno povezovalnih energijskih vaj ter veliko somatske mehkobe, ki se bo utelesila neposredno v možganske centre, od koder se stresni pogoni začnejo.

Zima mnogim prinaša čas utrujenosti in prehladov in te energijske vaje so kot nalašč, da znova napolnimo naše izpraznjene zaloge energije.

Veliko bomo delali na oklepu obramb telesa, ga nežno znova topili, mehčali ter sočutno odpirali v mejah, ki bodo za telo varne.

Čaka nas polje zlato tekočih čistih energij, v katerem bomo:

- izvajali prečiščevalne dihe,
- jasnili um,
- mehčali telesni oklep,
- širili zavest,
- poglabljali odnos z Višjim Jazom/Duhom,
- poglabljali dojemanje prisotnosti,
- skrbeli za pretočnost,
- se zdravili z Izvorno energijo,
- se razvajali z močjo zdravilnih zvokov ter prevsem vsemogočne ljubezni.

VAŠE DRAGOCENE IZKUŠNJE

»Milina in pretočnost. Na srečanjih s Sarabraj se v meni naredi en tak nadzemeljski, svet, miren prostor. In ta žarek miru nato nežno utelešam vase tudi po srečanjih. Ko se iz kaotičnosti vsakdana vrnem v to polje, se mi zdi kot skrita oaza energijskega miru, in jaz blažena, da lahko to okusim.«
  
»Pri srečanjih s Sarabraj vedno znova spoznavam, kaj pomeni občutek varnosti, pripadnosti,sprejetosti in zaupanja. Vse v meni se odpočije. Energijsko polje, ki se ustvari ob meditacijah, pa mi vedno da točno tisto, kar moje bitje takrat potrebuje.«
 
»Meditacije s Sarabraj me vrnejo k sebi domov. Napolnijo me. Učim se čuječe ostajati v sebi, se umiriti tudi takrat, ko sem zmedena, ko se mi zdi, da je vsega preveč, ko se znajdem v kaosu drugih ljudi ali ko me okoliščine preplavijo.«  

»Sarabraj ustvari izjemno sproščeno okolje, v katerem se spoznamo z zdravilnimi močmi kozmične energije ter energij, ki poganjajo naše notranje okolje. Vsakič doživim izjemno ljubeč tok, ki me odpira, zdravi, napolni, ali pa izprazni navlako, če to potrebujem. Redna srečanja po zoomu so postala moja stalnica. Kot nekakšen varen pristan, kjer sem lahko to, kar sem, se osvobajam svojih temin in jačam svoje avtentično jedro. Nekakšen reden fitnes za dušo in duha. Res fantastično in težko opisljivo. Učinke nosim nato v vsakdanje življenje, kjer sem manj reaktivna, bolj odločna in pogumna v svojosti.«


Kdaj:

Ob SREDAH.

Začnemo ob 19.30 in cca.do 21.00.

1. srečanje: sreda, 21.2
2. srečanje: sreda, 28.2
3. srečanje: sreda, 6.3
4. srečanje: sreda, 13.3
5. srečanje: sreda, 20.3
6. srečanje: sreda, 27.3
7. srečanje: sreda, 3.4
8. srečanje: sreda, 10.4

DARILO 9.srečanje:sreda, 17.4

»Čakalna soba« na Zoomu bo odprta 10 min pred dogodkom in prosila bi vas, da ste točni tako da se lahko skupaj ob uri energijsko uskladimo.

KJE: Zoom, kodo ter link dobite na svoj mail po plačilu kotizacije. Podatke za plačilo dobite ob prijavi.

PRIJAVNINA:

cena za 8 srečanj po 1,5 ure znaša 150 eur+ddv
(v kolikor plačilo prijavnine iz ekonomskih razlogov ni mogoče v enem obroku, mi pišite na mail in bomo našli primerno sočutno rešitev).

Plačilo kotizacije velja kot prijava.

PRIJAVE SPREJEMAM NA: tjasiartnikknibbe@gmail.com

NAVODILA: za del, ko bomo meditirali svetujem uporabo slušalk, ki jih lahko odložite po potrebi v kolikor bomo Zavest selili v gibanje. Rabili boste joga mat, vodo, odejo ter blazino za pod zadnjico v kolikor težje sedite v lotosovem cvetu. Poskrbite za dobro internetno povezavo.
Osnove poznavanja Zooma ter z njim povezanih tehnologij (povezava videa ter avdia na računalnik) so edini pogoj za sodelovanje. Srečanje je primerno tudi za začetnike.


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke