Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino

O avtorici
Avtorica Sarabraj - Tjaši Artnik Knibbe se je po izgubi brata, mame in očeta sama odpravila na 850 km dolgo romarsko pot, Jakobovo pot (El Camino de Santiago). Potovanje ji je predstavljalo prelomnico, ko je iz vloge »otroka« po smrti svojih staršev z vsakim korakom bolj zorela v odraslo osebo.

 

»Pot mi je podarila izjemno priložnost za odpiranje najbolj skritih delov srca in najbolj zamegljenih delov uma. Bolečina se je z vsakim korakom in močno namero, da se osvobodim njenega oklepa, polno izražala na romanju, a me je skozi tunel ranljivosti vračala v mehkobno, sočutno, močno in sočasno milo bitje,« strne svoja spoznanja avtorica, ki se v vlogi učiteljice kundalini joge, predavateljice ter praktika metode Heart & Soul healing povsem predaja vlogi mednarodne »promocije« sočutja, avtentičnosti, prisotnosti, miline in ljubezni, ob tem pa se drži obljube mami, da bo odživela Življenje na Polno.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke