Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino
Jesenske relax marinade

 

UTELESIMO NA POLNO STANJE MIRU

Ciklus 8-ih online srečanj

Srčno vabljeni, da se mi znova pridružite na naših sredinih energijskih "marinadah":-).

Čaka nas veliko pretočnega giba, primeri močno povezovalnih energijskih vaj iz kundalini joge ter veliko somatske mehkobe, ki se bo utelesila neporedno v možganske centre, od koder se stresni pogoni začnejo.

V veliko radost mi je neutrudno dopolnjevati svoja znanja in jih nato iz polje neskončnega potenciala deliti z vami. Čaka nas utelešanje spoznanja čvrstega ter močnega telesa, ki pa sočasno ni zakrčeno ali napeto, ampak voljo in odprto. Veliko bomo delali na oklepu, ki ga naše telo v "nevarnostih" vsakdana privzame nase. In ga topli, mehčali ter sočutno odpirali v mejah, ki bodo za telo takrat varne.

Čaka nas polje zlato tekočih čistih energij, v katerem bomo:

izvajali prečiščevalne dihe,
jasnili um,
mehčali telesni oklep,
širili zavest,
poglabljali odnos z Višjim Jazom/Duhom,
poglabljali dojemanje prisotnosti,
skrbeli za pretočnost,
se zdravili z Izvorno energijo,
se razvajali z močjo zdravilnih zvokov ter prevsem vsemogočne ljubezni.

Kdaj:

Ob SREDAH.

Začnemo ob 19.30 in cca.do 21.00.

1 srečanje: 25.10
2. srečanje: 1.11
3.srečanje: 8.11
4.srečanje: 15.11
5.srečanje: 22.11
6.srečanje: 29.11
7.srečanje: 6.12
8.srečanje: 13.12

»Čakalna soba« na Zoomu bo odprta 10 min pred dogodkom in prosila bi vas, da ste točni tako da se lahko skupaj ob uri energijsko uskladimo.

KJE: Zoom, kodo ter link dobite na svoj mail po plačilu kotizacije. Podatke za plačilo dobite ob prijavi.

PRIJAVNINA:
cena za 8 srečanj po 1,5 ure znaša 150 eur+ddv
(v kolikor plačilo prijavnine iz ekonomskih razlogov ni mogoče, mi pišite na mail in bomo našli primerno sočutno rešitev). Naj to ne bo razlog, da se ne udeležite mojih dogodkov.

Plačilo kotizacije velja kot prijava.

PRIJAVE SPREJEMAM NA: tjasiartnikknibbe@gmail.com

NAVODILA: za del, ko bomo meditirali svetujem uporabo slušalk, ki jih lahko odložite po potrebi v kolikor bomo Zavest selili v gibanje. Rabili boste joga mat, vodo, odejo ter blazino za pod zadnjico v kolikor težje sedite v lotosovem cvetu. Poskrbite za dobro internetno povezavo.
Osnove poznavanja Zooma ter z njim povezanih tehnologij (povezava videa ter avdia na računalnik) so edini pogoj za sodelovanje. Srečanje je primerno tudi za začetnike.


Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke