Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj CaminoTRANSFORMATIVNI DOGODEK, KI PREBUJA V NOTRANJO MOČ


RANLJIVI & NEPREMAGLJIVI

SARABRAJ, avtorica knjižne uspešnice Ranljiva, mednarodna učiteljica kundalini joge in čuječnosti

Spomladansko energijsko srečanje s Sarabraj je čarobna zmes ČUJEČE JOGE ZAVEDANJA & MEDITACIJ in nas bo znova popeljalo v globine duše ter zdravilno polje sočutja.


SRČNO VABLJENI VSI, KI:

Se želite okopati v polju Prizanesljive ljubezni in vanjo izpustiti bolečino in občutke, da nismo dovolj dobri.
Si želite zrcaliti v Milini, Prisotnosti in Ljubezni.
Želite spoznati moč telesa, ko osvojimo veščino Predaje.
Ste pripravljeni na zlitje v enost v skupini ranljivega plemena, sorodnih duš, ki si želijo na polno odpreti srce.
Ste pripravljeni na odkritje notranje Tišine in Prisotne Globine Življenja.
SI želite izkustveno začutiti Pretočnost in izjemen pomen preseganja identifikacije s telesom.VTISI UDELEŽENCEV:

Že dlje hodim na srečanja k Sarabraj in vsakič znova mi vzame sapo. Presune me zmes miline in prodornosti, s katero oddaja svoje vibracije. Gre za potovanje, ko vsakič odnesem domov nov del sebe in mi daje prepotreben kompas za živjenje. Kajti, ko odkriješ ljubezen, veš v kateri smeri želiš nato delovati.
~Udeleženka iz Ljubljane


Zaradi velike bolečine ob izgubi sem se odločila za obisk tega srečanja. Na začetku nisem vedela kaj pričakovati, a me je toplina Sarabraj kmalu pomirila. Domov sem odnesla zdravilne objem srca. Težko pojasnim kako je mogoče, da sem čutila tako globoko ljubečo prisotnost, a neka teža se je odvalila iz mojega srca. Vem, da me čaka še dolga pot, a vem tudi to, da na njej nisem sama.
~ Udeleženka iz v KopraPovsem nepričakovano doživetje miru in širjenje zavesti do neba. Presenečen in brezmejno hvaležen.
~ Udeleženec iz Nove Gorice


ZA ŠE BOLJ ISKRIVO POČUTJE (berite: z zdravim sladkim okusom za razvajanje naših brbončic) bo na dogodku poskrbela:

http://www.drobtinka.si/

Družinsko podjetje drobTinka predstavljata Tina in Grega, mož in žena. Zaradi njune vere v izdelke, ti nastajajo z ljubeznijo in veliko mero predanosti.

Pretežni del asortimana predstavljajo presni, ekološki, veganski in brezglutenski izdelki iz zemeljskih mandljev. V njuni delavnici pa poleg tega nastajajo tudi presne, ekološke in veganske, butično izdelane sladice.

Proces proizvodnje drobTinka poteka po zakonitostih presne pridelave s presnimi in ekološkimi sestavinami, kjer se sestavine ne obdelujejo na več kot 46°C, niso živalskega izvora, ne vsebujejo mleka in mlečnih izdelkov, jajc, soje, glutena, umetnih barvil in niso GSO.

Izdelki drobTinka so proizvedeni v Sloveniji in so ročno narejeni.


ORGANIZATORKA DOGODKA:
ANDREJA CEPUŠ, Zavod za povezovanje ENVIR


PRIJAVA & PLAČILO:

Prispevek: 45 eur

Plačilo na TRR: IBAN SI56 0510 0801 2795 359 (Abanka Vipa d.d.),

Naziv za račun: ARS, kreativno komuniciranje, Andreja Cepuš s.p., Nušičeva 5, 3000 Celje, ob plačilu prosim navedite ‘Dogodek 29.3.

Prijava (s plačilom kotizacije in z vašimi podatki: ime, priimek, telefon, e-naslov ter domači naslov): andreja.cepus@envir.siVEČ NA:

www.envir.si

www.iskriv.si


U TUBE KANAL »SARABRAJ«: Vabljeni na u tube kanal Sarabraj, kjer lahko najdete tudi vloge » Ranljivi pogovori s Sarabraj«
Link: https://www.youtube.com/channel/UCMM1seUuitU-ML_rOlms9qQ


Število mest je zaradi delovanja Sarabraj tudi v tujini zelo omejeno zato svetujemo hitro prijavo ter plačilo kotizacije, s čimer si zagotovite mesto.


Srčno vabljeni!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke