Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino

 
 
              

 

Energijski pristop »Zdravljenje srca in duše™« je tehnika, ki sta jo na podlagi več desetletnega dela z ljudmi po celem svetu razvila ameriška vizionarja ter predana zdravitelja Ken Page ter Nancy Nester. Gre za multidimenzionalni energijski celični pristop, ki korenito spreminja našo resničnost. Tehnika temelji na revolucionarnih kvantnih spoznanjih, ki pomagajo vzpostaviti harmonijo telesa, uma in srca ter je primerna za posameznike, ki so pripravljeni sprejeti odgovornost za svojo ranljivost ter življenjske kreacije v svoje roke. 

Naj opozorim, da tehnika ni namenjena le začasnemu odpravljanju simptomov vzroka, ampak globoko seže v izvor manjkajočega delca celovitosti.

Z aktivacijo sposobnosti za polnost bivanja, vračanjem transformiranih fragmentov energije ujete v pretekliku v Sedanji trenutek ter osvoboditvijo obstoječih energijskih dinamik, pristop vzpodbuja harmonijo celovitega delovanja posameznika, občutek notranjega miru ter končno ponuja stranki moč izbire. Na tej točki se vprašajte ali ste pripravljeni polno živeti v svoji Moči in za to spustiti vse kar vam več ne služi?Foto: Nataša Čampelj 


Če je odgovor še vedno Da :-) , ljubeče vabljeni na Potovanje z mano.

Dejstvo, ki se ga kolektivno vedno bolj zavedamo in ki izjemno vpliva na naše občutenje lastne moči je, da so podedovana prepričanja, splošno sprejeta družbena mnenja, vzgoja in nerazrešene travmatične izkušnje v nas vsadile dvom v svojo potencial in nam zameglila občutenje prirojenega občutka celovitosti.

Ko ne izhajamo iz svojega notranjega Templja moč, smo veliko bolj ranljivi na vplive okolice in pogosto se zgodi, da se posledično zapletamo v nezdrave interakcije z ljudmi s podobnimi vzorci. Naši odnosi postanejo utrujajoči in neizpolnjujoči in kljub intenzivnim prizadevanjem, večkrat ne najdemo izhoda. Posegamo po raznih metodah, tehnikah, nasvetih in postajamo bolj in bolj odvisni. Naučimo se dajati svojo moč drugim ljudem, skupinam, energijskim entitetam, duhovnim avtoritetam ...  Ta igra vlog nas počasi izčrpava in pripelje lahko tudi do resnih obolenj.

Kako bi se bilo za spremembo obrniti vase in se namesto kopičenja tujega samo osvoboditi vsega kar ni naše; tujih čustev, misli, idej, pričakovanj, medgeneracijske dediščine? Osvoboditi se vsega starega, omejujočega, kar nam ne ustreza in nas ne podpira več - ampak tokrat ne z bojem, pač pa z močjo sočutja - s tem, da sprejmemo najprej odgovornost za to, kar smo soustvarili?

Ste torej po dolgih iskanjih pripravljeni na tok ljubezni, celovitost, odgovornost za svojo kreacijo, radost, sočutje, milino in predvsem avtentičnost? Vabljeni na srečanje.


FOTO: FOTOLIA

PODROČJA DELA: 


Energijsko osvobajanje vaših čaker in meridianov.

Sprostitev energetskih vzorcev, ki jih nosite s seboj po travmi.


Identificiranje delov sebe, ki niso povsem prisotni v trenutku ter zataknjeni v pretekliku.

Odkrivanje namena vašega bivanja danes na Zemlji.

Spoznanje o tem, katere vzorce smo prevzeli od naših staršev.

Določanje osebne barve, ki resonira z esenco vaše duše.

Občutenje lahkotnosti svetlobe in aplikacija tega v naše telo.

Sprostitev karmičnih navezav ter težkih občutkov do staršev, partnerjev in ostalih.

Povezovanje z vašim Višjim jazom na način, ki omogoča, da se kasneje z lahkoto povežete znova.

Vračanje v trenutek vseh delov vas, ki se nekoč niso počutili dovolj varne, da biti bili tukaj in sedaj.


Uravnoteženje in sproščanje vseh misli, ki niso v poravnavi z živčnim sistemom ter notranjimi organi.


Sproščanje konfliktnih podzavestnih programov, ki niso zdravi: Ni varno ljubiti; Ni varno biti v svoji moči; Ni varno biti kar sem.

 


Foto: Nataša Čampelj

PREDNOSTI METODE

Razjasni ego popačenja ter poglobi zavest o deljenosti našega uma.


Razširi osebno opolnomočenje ter nam omogoči povezavo z Zvestjo.
 

Omogoča razvijanje bolj optimalnih vedenjskih vzorcev.


Razvije svobodno izbiro v odnosu do destruktivnih čustev ter mentalnih programov.


Integrira skozi proces razumevanja lekcije preteklosti. Gre za sočutno razumevanje na čustvenem, mentalnem, fizičnem ter duhovnem nivoju.

 

Razčisti vzroke za ponavljajoče vzorce v odnosih ter trenutnih življenjskih okoliščinah.

 

Utrdi prepričanje, da ima vsak od nas božansko pravico, da obstaja ter da zaseda 100% svoj sveti prostor.

 

Omogoči izkušnjo dejstva, da smo več kot le telo.

 

Nam, da možnost, da iz svojih največjih strahov naredimo največji izziv ter izvor moči.

 

Odstre tančice duhovnega in nam pokaže pot v prizemljeno duhovnost.

 

Razpre jasnost misli in omogoča s tem globlje razumevanje tudi tako težkih izkušenj kot je smrt.

 

Poviša našo samozavest, občutek vrednosti ter odpravlja sram.

 

Pomaga razumeti zakaj je tako pomembno prevzeti odgovornost za svoje misli, želje, namere, čustva, dejanja ter vedenje.

 

Razširi polje zavedanja ter pospeši duhovni razvoj.

 

Nas poravna v osrednjo točko trenutka, od koder dobimo izbiro pristne kreacije, avtentičnosti, sočutja…


KAKO POTEKA SREČANJE


Srečanja potekajo online v prijetnem okolju po vaši izbiri.

Za tiste, ki prihajate prvič poteka proces izvajanja terapije v štirih delih:

I. Pred srečanjem: ob potrditvi prijave vam na mail pošljem tehnike, ki služijo kot energijska predpriprava na srečanje,

II. 1. srečanje (traja dobro uro): pogovor o tem kaj je osnovna težava, pogledamo v zgodovino odnosov ter telesnih reakcij, spoznamo bolje čustveno mapo,

III. 2. srečanje (traja 1,5 uro): na tem srečanju se poglobimo v energijsko delo, klient med srečanjem leži in se udobno sprosti; terapevt pa med tem dela na vseh nivojih zavesti in skozi pogovor vodi klienta varno čez proces,

IV. 3. srečanje (traja cca. 30 minut): na tem srečanju si izmenjamo izkušnje po terapiji; utrdimo znanja o tem kako obdržati svoje energijsko polje pretočno.

Cena za cel paket srečanj: 145 eur


Za tiste, ki ste že bili pri meni se proces skrajša, kjer združimo v eno pogovor ter zdravjenje -vse na isti dan.
 
Cena nadaljevalnega srečanja: 75 eur na uro (če je potrebno iti globlje v proces računajte na dve uri ali 150 eur; ugotovimo na srečanjem samem koliko časa bo potrebno)

Se vas iz srca veselim.

SarabrajIzvajalka prakse: Sarabraj - Tjaši Artnik Knibbe


PRIJAVE: tjasiartnikknibbe@gmail.comVredno branja: BREZPLAČNA KNJIGA  "KAKO SE SVET VRTI" , Ken Page

Copyright, Clear Light Arts, ADL


OPOZORILO: Oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru projekta Iskriv.si izvajamo različna predavanja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja.
Svoje znanje in izkušnje delimo izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznikov s pomočjo širjenja polja zavedanja določenih življenjskih situacij, kar v nobene pogledu ne nadomešča fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Beseda zdravljenje pri HSH tehniki se uporablja kot neposredni prevod originalne tehnike Heart and Soul Healing, ki ne služi kot nadomestilo uradnemu zdravjenju, ampak odlično dopolnilo, ki pomaga posamezniku višati kvaliteto življenja. Ker je končni namen delavnic in svetovanj prav opolnomočenje zrelega posameznika, za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so delavnice oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

 

 

 

 

 

 

 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke