Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino

Moč si Ti


Ameriška zdravilka Nancy Nester, ki že več let obiskuje Slovenijo, v zavesti pusti pečat sija sočutne in nežne energije, ki boža in brezpogojno sprejme. Svoje življenje posveti pomoči iskalcem na poti v globine zalog ljubezni, sprejetosti in samozavesti, ki nam je naravno dana, a pogosto zadušena pod tono balasta preteklih izkušenj.« Terapija »Zdravljenje srca in duše«, ki jo s Kenom razvijeva in izvajava prinaša zanimive uvide vase onkraj omejitev, ki si jih postavimo na poti v polne sebe. Gre za zavedanje tega, da smo ustvarjalci svojega trenutka sami in da imamo možnost izbire. Prav vsakdo namreč hrepeni po ljubezni in občutku, da je nekaj vreden, vendar mnogi iščemo to potrditev v izpolnjevanju določenih meril, pravil ali pogojev. Dojeti to, da lahko odločamo sami o tem ali bomo žrtve preteklosti, ali bomo živeli v prepričanju, da smo kaznovani, in upali na nagrado, ali pa si bomo ustvarili življenje, za katero vemo, da si ga zaslužimo, je pri tem ključnega pomena" nas s svojim mirnim, osrediščenim tonom vzpodbuja Nancy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

za časopis Dnevnik, Tjaši Artnik Knibbe

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke