Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino

Samo-Zavestni skupaj v jesenCiklus 8-ih online srečanj


Vabljeni, da se mi pridružite na novem Potovanju po poteh opolnomočenja uma, telesa in duha. Vzpodbuda za letošnji program so pogovori v dolgih poletnih nočeh, o tem kako lahko je v teh časih izgubiti fokus in koliko skušnjav se nam dnevno ponuja, da nas v svoj primež zgrabi strah ter da nas mine motivacija za izvajanje praks osebne rasti, ki preverjeno pomagajo.


Tako bomo skupaj v varnem krogu preko zooma tedensko skrbeli za to, da nas vetrovi negative ne odpihnejo stran od sebe, gradili močno energijsko mrežo varnosti ter skrbeli za pretočnost našega energijskega polja ter s tem tudi fizičnega telesa.


Čaka nas polje prijetnih energij v katerem bomo:

- izvajali prečiščevalne dihe ter poskrbeli za motivacijo, da jih boste izvajali tudi med srečanji,

- trenirali fokus na svoje notranje moči,

- odpirali telo,

- skrbeli za pretočnost,

- jačali globok občutek varnosti, ko presežemo polje uma,

- se zdravili z Izvorno energijo,

- in se razvajali z močjo zdravilnih zvokov ter ljubezni.


Kdaj:

Ob SREDAH.

Začnemo ob 19.30 in cca.do 21.00.

1 srečanje: 26.10;

2. srečanje: 2.11;

3.srečanje: 9.11;

4.srečanje: 19.11;

5.srečanje: 23.11;

6.srečanje: 30.11;

7.srečanje: 7.12;

8.srečanje: 14.12


»Čakalna soba« na Zoomu bo odprta 10 min pred dogodkom in prosila bi vas, da ste točni tako da se lahko skupaj ob uri energijsko uskladimo.


KJE: Zoom, kodo ter link dobite na svoj mail po plačilu kotizacije. Podatke za plačilo dobite ob prijavi.


PRIJAVNINA: cena za 8 srečanj po 1,5 ure znaša 130 eur+ddv (v kolikor plačilo prijavnine iz ekonomskih razlogov ni mogoče, mi pišite na mail in bomo našli primerno sočutno rešitev). Naj to ne bo razlog, da se ne udeležite mojih dogodkov.

Plačilo kotizacije velja kot prijava. Ker je število mest omejeno, bom vesela poravnave zneska sočasno s prijavo na mail.


PRIJAVE SPREJEMAM NA: tjasiartnikknibbe@gmail.com


NAVODILA: za del, ko bomo meditirali svetujem uporabo slušalk, ki jih lahko odložite po potrebi v kolikor bomo Zavest selili v gibanje. Rabili boste joga mat, vodo, odejo ter blazino za pod zadnjico v kolikor težje sedite v lotosovem cvetu. Poskrbite za dobro internetno povezavo.


Osnove poznavanja Zooma ter z njim povezanih tehnologij (povezava videa ter avdia na računalnik) so edini pogoj za sodelovanje. Srečanje je primerno tudi za začetnike.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke