Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino
Prisluhni svetu sanj

Sanje na poti integracije v mislih izgubljenih delov bistva igrajo izjemno nalogo. Sveti prostor, v katerega vstopam vedno bolj drzna, polna in celostna. Poligon za odkrivanje skritih svetov, plasti resničnosti, ki si jih srce želi znova vpiti vase, čeprav zvenijo umu tako zelo nenavadne. Ne gre toliko za egu znano zvedavost kot bolj za željo po ustvarjanju.

Globoko pogreznjena v vibracijo hvaležnosti zrem v nove trenutke z globoko vero v briljantnost sinhronosti življenja. Pripravljena sem sprejeti notranjega otroka in bolečino, ki jo nosijo izgube, in v ranljivosti vedno znova iskati luč. Sedaj se/te vidim in to mi omogoča, da se/te sprejmem. Učim se iz neusahljivega izvira duha in učim se s svojimi čevlji stopati v vse trenutke. Sem pogum, da sprejmem neizmerno moč, kar sem.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke