Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino
Iz Delovati v Biti

Delovanje iz biti je moč odločitve, da deluješ, še preden te misel obišče. Da si, povezan s srcem in virom duha, predan in igriv. To ne pomeni, da si nepremišljen in nezrel, ampak to, da za tvoje odločitve ni kriva dualnost, ujeti pozitivni in negativni um ali pa neizražena čustva. Delovanje iz srca ne pade pod taktirko dvoma in se ne blokira. To teče brez nepotrebnega vpletanja misli. Te nato ustvarja, da lahko … ustvarja. Ti pa živiš polno s kristalno jasno sliko tega ustvarjalnega toka.

Iz te točke dobim tudi močan uvid v brezmejno mrežo manipulacij, ki jih zmore bolečinsko telo, ki se v sodelovanje z razumom lahko realizira v pravo ego pošast. Jaz, jaz, jaz. Narcistična drža, ki namesto spontane povezave pelje v odtujenost. Globoko hvaležna, da mi je uspelo v grozni boli in odvezovanju ohraniti fokus na trenutku. To me reši.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke