Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino
Dragulj v tvoji Tišini

Zavedanje, da se iz misli ustvari beseda in iz te dejanje ter čutenje vibracije besed, in tega, da lahko vpliva na sočloveka ter stvarstvo tudi, če še ni udejanjena v materiji, me motivira, da se ko je to le mogoče odločam za prisotno komuniciranje. Termin, ki se mi kot šolani komunikologinji dokončno izbistri na Caminu.

Gre za komuniciranje iz popolne prisotnosti v avtentičnosti svojega srca, brez manipuliranja, taktiziranja ali vpliva bolečinskega jedra. Gre za pretočnost, modrost, sočutje, pristnost sodelovanja z duhom, ki nato vodi dušo in telo v smer miline, radosti, integritete. V tišini se zavem svetosti življenja in prostora, katerega del sem. Z iskreno skromnostjo, ki izhaja iz zavedanja veličine, se prepuščam življenju ali, bolje, ljubezni. Saj prav to življenje je. Ena čista ljubezen.

Ob tem razvijam sposobnost prisotnega poslušanja. Orodje,
ki zdravi. Ko si slišan. Mogočno orodje, ki ga združiš s
popolnim sprejemanjem. Bolečinsko jedro se ob tej kombinaciji
pogosto samodejno razreši. Saj je naposled videno, čuteno in sprejeto. Četudi to zrcalo prihaja od povsem prisotnega neznanca, ki sprejme drugega v njegovi polarnosti, s tem pa tudi sebe. Ko ne sodi, ne udriha po temi drugega, ker je pomirjen s svojo.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke