Izkusiti energijo Sarabraj pomeni objeti ljubezen …

Mateja


»Hvala za spoznanja in hvala, da sedaj svoj Camino vidim še s tiste plati, ki je bila prej zavita v sivino – meglo Pirenejev. Ogromno modrosti nam razložiš na preprost način. Bog je dal cvetlicam vonj, pticam petje … in nam razum … in TI si nam dala neprecenljivo knjigo.«

Ivan Gričnik,
avtor knjige Moj Camino

        

Ranljivo - Iskrivo raziskovanje svoje Poti ter pomoč pri ustvarjanju Zemljevida lastne Celovitosti. Gre za nežen in pronicljiv orientir do posameznikovih sposobnosti v neskončni potencial, ki se rojeva iz trenutka Prisotnosti Sarabraj in povezave z globljimi sferami obstoja, predvsem pa močne namere posameznika, da je pripravljen v procesu dozoreti.
                                   
FOTO: Nataša Čampelj

Spoznaj Sarabraj - Oddaja Zvezdana

4d.rtvslo.si/arhiv/zvezdana/174454302

FOTO: RTVSLO

« Gre za pristop k posamezniku, ki temelji na dologletnih poglabljanjih vase ter v duhovno, čustveno, fizično ter mentalno resničnost okolice. Po duši sem duhovna raziskovalka in kot takšna povsem predana svoji poti. Najprej me je vodila želja po tem, da odkrijem kako biti srečna in pomirjena z Življenjem, a nato se je moja namera prelevila v globoke izkušnje radosti in svetlobe, ki povsem presežejo materialno realnost, čeprav so z njo v tesni povezavi. Čez noč razvijem sposobnost izjemne intuicije ter vizij. Poleg tega začnem spontano lucidno sanjati, s tem pa dobim zavestni vstop v svoj sanjski svet, kjer se še lažje povezujem s podzavestjo.  Bazen teh informacij je resnično brezmejen in potrebna je le čuječnost, da to nežno sprejmeš. Ko si v tem stanju, je milo sprejemanje toka življenja nekaj najbolj naravnega. Tudi, ko zelo boli, kar sem okusila sama pred in po tem, ko sem bila povsem prisotna v trenutku. Obe izkušnji sta bili potrebni, a povsem drugačni. Dejstvo je, da ko smo prisotni in usidrani v trenutku nas še tako boleče izkušnje budijo v notranjo moč brez meja. Diploma, ki si jo pripiše človek, ko avtentično prisotno, srčno in človečno prebrodi takšne ranljive »izpite življenja«, nima papirnate podobe. Je neskončna potrditev svoje-naše veličastnosti, odpoved egu in trdno pozicioniranje sebe v svetu in vesolju brezmejnega potenciala.«

Z ljubeznijo, radostjo in milino,

 
SARABRAJ

 
PREDNOSTI OSEBNEGA PRISTOPA:

Jasen uvid v vzorce, ki nas vlečejo iz svoje moči in sprejemanje "teme" kot dela celovitosti.

Sočutna energija Višjega jaza Sarabraj neposredno vpliva na brezpogojno sprejemanje vseh delov sebstva.

Energija, ki onkraj besed ustvarja prostor za brezpogojno ljubezen in tok prane.

Svetovanje trenutno poteka po Skypu ter na terenu, kjer se izvajajo tudi kundalini joga delavnice ter delavnica "Od Ranljivosti do Iskrivosti".


                 


POTEK DELA:

Da steče proces notranje celovitosti kar najbolj optimalno, svetujem tudi obisk prakse Zdravljenja Srca in Duše. Osvoboditev omejujočih kolektivnih ter osebnih energij namreč omogoča odlično odskočno desko za kvalitetno spoznavanje notranjega zemljevida duše.

Za osebno svetovanje ali svetovanje na daljavo s pomočjo skypa pišite na: tjasiartnikknibbe@gmail.com

O SARABRAJ

Sarabraj je svoje strokovne izkušnje v svetu kot ga poznamo nabirala kot komunikologinja in novinarka ter uspešno kariero preusmerila v duhovno resničnost po tem, ko se je srečala z širino srčnosti in prisotnosti ob smrti svoje mame. " Globoka izkušnja, ki me dobesedno katapultira v trenutek. Tam pa opazujem, kako nepomembne so strukture, oblike, vloge in funkcije, ki si jih danes ob odsotnosti avtentičnega sebe pripisujemo. Po tem, ko okusim resničnost, ki to JE, se ne morem več vrniti v polje na manipulaciji ustvarjene resničnosti. V srcu se zapišem soustvarjanju bolj pristnih trenutkov " nam zaupa avtorica treninga, ki seže zelo globoko. Po tem globoki izkušnji svetlobe se sreča s Ken Pagom, ki ji z metodo Zdravljenja Srca in Duše omogoči, da izpusti veliko energije preteklika, ki ji v trenutku ne služi več. Ta preporod v trenutke, ki se zgodi po tem spremeni povsem njeno resničnost. Odloči se za to, da Življenje ustvarja in ne da njeno Življenje upravljajo stari vzorci. Prav iz tega razloga se odloči, da prevzame del modrosti tehnike in filozofije na kateri ta tehnika temelji in se brezpogojno preda popotovanju zdravjenja Srca in Duše.

OPOZORILO: Oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru projekta Iskriv.si izvajamo različna predavanja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja.
Svoje znanje in izkušnje delimo izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznikov s pomočjo širjenja polja zavedanja določenih življenjskih situacij, kar v nobene pogledu ne nadomešča fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Beseda zdravljenje pri HSH tehniki se uporablja kot neposredni prevod originalne tehnike Heart and Soul Healing, ki ne služi kot nadomestilo uradnemu zdravjenju, ampak odlično dopolnilo, ki pomaga posamezniku višati kvaliteto življenja. Ker je končni namen delavnic in svetovanj prav opolnomočenje zrelega posameznika, za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so delavnice oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

 

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke